Een steuntje in de rug nodig?

Een goed gesprek

Ik hoop dat ik je kan inspireren en steunen in jouw persoonlijke groeiproces, ook als dat rauw, pijnlijk en zwart is. Soms hebben mensen genoeg aan mijn boek Zwartfluwelen vleugels. Twijfel je of je dit proces alleen aan wilt gaan of dat je liever een steuntje in de rug voelt, neem dan even contact met me op. Samen is het makkelijker te dragen. We plannen dan een intakegesprek van 30 minuten in (telefonisch/ online) om te onderzoeken of een coachingstraject passend voor je is.

Wat kan ik voor je doen?

Ieder mens kent zijn worstelingen. Soms worden die worstelingen te groot en te zwaar om zelf te dragen. Dan wil ik er graag voor je zijn. Ik zie een worsteling of een innerlijke conflict als een prachtige, maar rauwe groeikans. Een kans op persoonlijke ont-wikkeling. Als je er middenin zit, dan is die horizon lastig te zien, maar ze is er wel degelijk. Ik werk altijd vanuit jouw vraag en op een manier die bij je past. Of dat nu praten, wandelen of maken is. Het is allemaal welkom!

Spreekt mijn werkwijze je aan?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Laten we elkaar beter leren kennen tijdens een goed gesprek. Klikt het? Laten we dan samen kijken hoe we jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen laten groeien. We spreken samen een coachingstraject af.

De kennismaking is gratis.

Heb je mijn boek nog niet?

Mijn boek zal je inspireren, raken en tot groei aanzetten!

Dit boek is een uitnodiging om het verdriet, de wanhoop of de boosheid in jou helder te voelen. Je zult geraakt worden door zinnen die resoneren en door beelden die onverwachts tot een diepere laag van jouw Zijn zullen doordringen. Start jouw proces om vanuit het zwart naar het licht te groeien!

Contactgegevens

  • Bezoekadres:
  • Van der Valk Boumanlaan 7

  • 3446 GE Woerden

  • 06 54 34 64 30
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Novia begeleiding

Als u interesse heeft in samenwerking, kijk dan op www.noviabegeleiding.nl voor meer informatie.